Šta dobijate ako potpišete ugovor sa CSI Stambeno?

Šta dobijate ako potpišete ugovor sa CSI Stambeno?

Niste zadovoljni sa upravom vaše zgrade? Ne znate koja su vaša prava i obaveze? Nemate uvid u finansije i zajeničke fondove? Neredovna održavanja? To su najčešći problemi sa kojima se stanari sreću i koji nas upravo zbog prethodne loše uprave angažuju.

Koje usluge pruža profesionalni upravnik iz tima CSI STAMBENO?

CSI Stambeno, pored osnovnih usluga koje pruža svojim korisnicima (stanarima), ima veliki spisak tehničkih partnerstava sa drugim kompanijama, sa delokrugom rada od važnosti za zgradu.

Sopstvenim kapacitetima, ali i poslovnim partnerstvima u mogućnosti smo da obezbedimo i kontrolišemo poslove u zgradi poput: održavanje liftova, održavanja i kontrole higijene, generalnog čišćenja zgrade, održavanja i kontrola protivpožarnih sistema, uvođenja i održavanja interfona i video nadzora, zamena stare ili izvođenje nove električne i vodovodne instalacije, pranja i krečenja fasade, krečenja zgrade i zajedničkih prostorija, zamene stakala, vrata, prozora, utikača, prekidača, plafonjera, brava i cilindara, zamene sijalica, popravke krova, kao i sve otale poslove na zahtev zgrade.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se kako bi ste dobijali najnovije informacije iz naše kompanije.

Copyright © 2020 CSI Stambeno