Cena usluga profesionalnog upravnika

Cena usluga profesionalnog upravnika

Cena usluga profesionalnog upravnika zavisi od broja poslova koje izaberete. Već smo pisali o tome šta Vam sve CSI Stambeno nudi. Međutim, ostali smo dužni da napišemo cenu usluga profesionalnog upravljanja zgradama. Kada je u pitanju CSI Stambeno, osnovni paket održavanja stambenih zajednica i kompleksa kreće od 200 dinara na mesečnom nivou. Naravno, cena se odnosi na pojedinačni stan ili lokal, tj. garažu. Što više usluga se izabere, to će troškovi održavanja biti viši. Ali bez brige, na računu možete proveriti sve stavke i usluge koje su dogovorene. Plaćanje usluga CSI se vrši preko računa, a naša firma takođe radi na pojednostavljivanju procedura i unapređenju standarda.

Osnovne usluge

Održavanje stambene zgrade i kompleksa zgrada obuhvata širok dijapazon poslova. Osim osnovnih, CSI Stambeno nudi i mnoge druge angažmane putem partnerstva sa drugim kompanijama, kako bi klijentima obezbedo najbolje uslove i uslugu u slučaju nepredviđenih situacija.

Pored tekućeg održavanja, koje uključuje čišćenje hodnika, trotoara, održavanje lifta, vodovodnih instalacija, zelenila, kao i deratizaciju i dezinsekciju (i mnoge druge), CSI Stambeno Vam nudi i administrativne i finansijske poslove. Kompletan spisak usluga pogledajte OVDE.

Kako se fromira cena profesionalnog upravnika?

Dakle, cena od 200 dinara predstavlja troškove profesionalnog upravnika. Kompletna usluga zavisi od stavki koje izaberete iz ponude. Takođe, na cenu upravljanja utiču i veličina stanova, kao i broj jedinica u zgradi ili kompleksu. Osnovna mesečna cena od 200 dinara je trošak svakog pojedinačnog stana, garaže, ili lokala. Na računu je pregledno po stavkama koliko koja usluga košta, a isti se dostavlja za svaku jedinicu u okviru stambene zgrade.

Profesionalni upravnik zgrade dostavlja račune, ali i vodi evidenciju o uplatama i dugovanjima. Celokupan iznos vlasnici stanova i ostalih jedinica u okviru kompleksa su dužni da uplate na račun Stambene zajednice. Deo sredstava se takođe odvaja u investicioni fond, o kome smo takođe pisali ranije. Svi izdaci su transparentni, nema skrivenih troškova, a cena profesionalnog upravnika je sa uračunatim PDV-om.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se kako bi ste dobijali najnovije informacije iz naše kompanije.

Copyright © 2020 CSI Stambeno